torsdag 18 december 2014

Julfest och avslutning!


Tack för en härlig termin alla vargar. Nu är jullovet äntligen här! Vi har haft en mörk höst, men på onsdagen täcktes marken av snö och ni skapade verkligen riktig julstämning med ert program. Ni framförde ert nummer med känsla och värme och ni berörde oss i publiken. Ett stort tack skall också riktas till de övriga artisterna och arrangörerna.

På torsdag hade vi vår sista skoldag och jag hade verkligen en riktig toppendag tillsammans med er. Trots att vi alla längtade efter ledigheten tyckte jag dagen gick för fort =) Det var roligt att baka pepparkakor med er och ni hade verkligen god fantasi då det gällde att hitta på egna pepparkakor. Synd att vi inte hann garnera alla med kristyr, men vi hann med mycket annat roligt också. Filmen ni valt för julunderhållning bjöd på många skratt, julmaten på lunchen var väldigt uppskattad och även polonäsen (dansen) bjöd på glada miner och hjärtlighet. Tack för en sista härlig dag tillsammans den här terminen!

Vila nu ut ordentligt, umgås med släktingar o vänner ni tycker om, njut av god julmat, lyssna på och sjung julmusik, vintersporta på isar (och snö?) och göra det som just du själv vill! Vi ses 2015!

God Jul och Gott Nytt År
önskar U

 Julfest 2014: Vargklassen framför "Roar"
 Skolans julfest nr 4: Tigrar, Vargar och Åk 7
 Julsångerna avlöste varandra
 Torsdag: Pepparkaksbakning!
Fantasi + glädje + samarbete + skaparglädje + deg = roliga o goda pepparkakor

 Filmdags: Ensam hemma II
 Skratten blev många, liksom popcornen :)
 Julbord!
 Femmorna dansar polonäsen
Sen bar det av till julklappsutdelningen och plötsligt var dagen slut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar