fredag 8 maj 2015

Kul inne - kul ute

Hej alla läsare!

Vi räknar ner dagarna mot Stafettkarnevalen och ser att det bara är två veckor tills vi åker! Träningarna har gått bra och det är nu viktigt att alla fortsätter att satsa ordentligt på förberedelserna, så att vi kan känna oss laddade inför resan.
Den här veckan bjöds vi på konsert av skolans elevkörer under Maarits ledning. Vi underhölls med fina låtar som framfördes på ett utmärkt sätt. Det märks att övning ger färdighet och vi får ta modell av körerna när vi tränar inför karnevalen. Flera vargar syntes i körerna och bidrog storartat till den vackra helheten. Tack alla sångare och Maarit.
Det vackra vädret har bjudit oss på finfina stunder utomhus under veckan som gick. En rolig iakttagelse har varit att se vargarna hoppa rep tillsammans. Gamla lekar går alltid att plocka fram igen och leendena har varit breda och skratten många under hoppandet. Vargbloggens fotograf har lyckats fånga några bevis på detta.
Också gamla metoder dammades av av läraren denna vecka då en stor trave ordböcker dök upp på svensklektionen. Att hitta i ordböcker och uppslagsverk är en färdighet som inte får glömmas bort i datorernas digitala tidevarv, men vargarna visade att de behärskade konsten. Och så fick de samtidigt lära sig en del nya ord förstås. Nästa vecka får vi se om alla minns vad ord som ljusskygg, kolorera, opartisk och dämpa betyder.

Ha nu ett trevligt veckoslut!
/U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar