fredag 5 oktober 2012

Boktips, skönsång och varma gratulationer - Vecka 40

Hej på er!

Internationella barndagen

Vi inledde arbetsveckan med att samlas i kyrkan med anledning av Internationella barndagen och där bjöds vi på skönsång och berättelser i anknytning till dagens tema. 


En av Vargarna fick äran att tända ljuset.

Lite sång varsågoda!
Orientering

 Torsdagen började i vanlig ordning med solsken och härligt väder som varade ända fram tills det var dags för orientering. Från frökens sida hade förberedelserna varit noggranna och förutsättningarna var optimala för att detta skulle lyckas på bästa sätt - om det inte vore för regnet. Vi hann samlas, dela ut kartorna och så hann eleverna styra kosan mot första kontrollen så stod regnet som spön i backen, något som inte direkt känns som en överraskning när man begrundar situationen så här i efterhand. Det tog inte lång tid förrän en rad med förtvivlade elever med kartor eller rättare sagt finfördelad och blötlagd pappersmassa stod på kö och undrade vad fröken hade att erbjuda istället. Så kan det gå.
Vad lärde vi oss av detta?
Jo, 
1. nästa gång ska fröken sätta in kartorna i plastfickor
2. man ska alltid ska ställa in sig på regn, då kommer solskenet som en bonus.

Boktips på film

Under veckan har vi spelat in boktips på film. De följande veckorna kommer jag att bjuda er på boktips som våra duktiga Vargar spelat in. Här kommer de två första, håll till godo!
Varma gratulationer

Avslutningsvis vill jag passa på att uppmärksamma en av våra klasskamrater Adam som varit i Italien och deltagit i en internationell tävling i piano och kammarmusik. Vår talang Adam gjorde en otroligt fin prestation och placerade sig som etta i tre kategorier av fyra möjliga. I tävlingen deltog barn från världens alla hörn. Mina varmaste gratulationer sänder jag till dig Adam! Vi på skolan är mycket stolta över dig!

Ha en riktigt avkopplande helg!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar