söndag 22 december 2013

I'm dreaming of a white Christmas…


God Jul till er alla!

Veckan som gick var den sista på det här året. Vintern har visserligen låtit dröja på sig, men på sedvanligt vis har vi räknat dagarna i kalendern, tänt adventsljusen och sakta men säkert närmat oss jullovet. Snö har vi inte sett mycket av. Knappt något alls. Men kallt har det tidvis varit, trots att temperaturen har hållits ovanför nollstrecket. Och se där - en rejäl förkylning blev mitt bestående resultat av förra veckans brandutrymning. En otroligt dålig tidpunkt att bli sängliggande på! Lucia, klassjulfesten och dessutom själva skolans julfest - allt gick i stöpet. Det enda glädjande har varit att höra hur lyckat allting varit, hur roligt allt har varit för eleverna och hur fantastiskt magisk julfesten blev. Kolla gärna andra klassers bloggar i jakt på bildbevis från dessa höjdpunkter.

Den sista skoldagen innan lovet fick jag vara med på ringlekarna och hann då också få med pepparkaksslottet som jag byggt till skolan.

Tack alla vargar för den gångna hösten! Vi har haft mycket roligt ihop och nästa år kör vi så det ryker igen! Ha en riktigt skön och fridfull jul!
Att göra Gripsholms slott av pepparkaka var en rolig utmaning!


 Ringlekar (vargar + björnar) som avslutning på den sista skolveckan.


Lärarbandet stod för musiken.


Dansen leddes av vår eminenta ringleksledare till höger i bild.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar