söndag 24 augusti 2014

Starten har gått!


Hej på er!

* Pang * På onsdagen small startskottet av och det nya skolåret inleddes. Det är ett långt lopp, men då man ser tillbaka på det gångna året märker man att tiden flyger iväg. Men under resans gång hinner man förstås samla på sig en mängd trevliga, roliga och rent fantastiska minnen. Vi ska tro och hoppas att det här skolåret blir lika minnesvärt.

Vargarna och jag var glada att ses igen och ett kärt återseende var naturligtvis också Camilla, som kommer att fortsätta vara vår stödperson i år.

Den första veckan blev kort, men vargarna hann med en hel del i alla fall. De flyttade in i sitt nya klassrum, träffade både nya och gamla lärare och fick sina alldeles egna personliga elevskåp! Också den nya stora matsalen blev en ny upplevelse - från vår lilla och mysiga Pikku Kamari äter vi nu tillsammans med fyra andra klasser i en sal som för tankarna till Harry Potter =)

I skolan går nu över 300 barn och personalen består av ca 50 personer. Det är liv och rörelse i klassrum, korridorer och på rasterna - Det är liv på skolan igen, efter sommardvalan. Nästa vecka drar undervisningen igång på allvar, men jag tror inte att det blir någon chockupplevelse för vargarna. De är ju proffs på att vara elever och ganska nyfikna på vad de olika lektionerna skall handla om iår.

Varmt välkomna tillbaka kära vargar!


Skolstarten invigdes med presentation av personalen, tal av rektorn, flagghissning och sång.

Skolans nya gemensamma matsal andas historia och gemenskap.

//U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar