söndag 31 augusti 2014

Vecka 35 som kom och gick


Terminen har kommit igång och vargarna känner sig redan hemma i sin nya lya. Vädret har också visat en lite ostadigare sida, vilket på något sätt skapat en gräns mellan sommarlovet och terminen. Det känns redan som om skolan hållit på en tid.

Vargarna går nu på femman. De är många som säger att det inte känns så. "Vi går egentligen ännu på fyran, vi har bara blivit ett år äldre". Och visst är det så - ålder och årskurs - det är ju bara siffror. Men barnens utveckling, mognad och fysiska tillväxt gör ju ändå att man märker tt de har blivit äldre. Flera av eleverna har redan lagt märke till att de nu räknas till de riktigt stora barnen, eftersom Åk 5-7 har den övre våningen i Södra flygeln för sig själva. Också elevskåpen bidrar garanterat också till känslan.

I klassen går våra ansvarselever i år under titeln "klassvargar". Liksom tidigare år är klassvargarna ansvariga för att städa borden efter oss vid lunch, hålla koll på ordningen i klassen och bistå lärarna med att dela ut material mm. Nya klassvargar väljs varje vecka och jag hoppas kunna utveckla klassvargarnas områden ännu mer, så att det blir ett mer ansvarsfullt och kul uppdrag. Det tycker jag hänger ihop med att de har blivit äldre.

Ett annat klart bevis på att vargarna inte längre är fyror finns nu också i form av klassfotot som togs i fredags =)


 Vargarna ställs upp för klassfotot
Klassvarg klar för personfotot


Ha det bra tills vi ses igen!

//U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar