lördag 16 mars 2013

Nationella prov och lektioner med Ann-Kathrin - Vecka 11

Förra veckan (vecka 10) deltog två lag med Björnar och Vargar i simtävligen simtrean på Thomasbadet i Strängnäs. Tyvärr kunde jag själv inte närvara men jag har hört att fina prestationer, kämparglöd och positiv anda rådde. Tack till Björnar, Vargar, Petra och assisterande föräldrar som representerade skolan på ett föredömligt sätt!

Ann-Kathrin har inlett sina lektioner i engelska och idrott denna vecka. Temat Pets står på programmet i engelska och på idrotten fotboll och basket, vilket varit väldigt uppskattat bland eleverna :)


Under veckan som gått har vi också kört igång med de nationella proven i svenska på allvar. I onsdags gjorde vi ett av proven i läsförståelse och i torsdags gjorde vi provet som går ut på att skriva en berättande text. Det har gått bra även om det nog pirrat i en del magar inför proven :) Nästa vecka står  andra provet i läsförståelse och skrivande av faktatext på tur. Spännande!


Igår avslutade vi arbetsveckan med repetition och utvärdering av temat forntiden och vikingatiden med en frågesport. Då gällde det att slå sina kloka huvuden ihop!

Trevlig helg!

/LindaInga kommentarer:

Skicka en kommentar