fredag 29 mars 2013

Påskbestyr och vårväder - Vecka 13

Enligt vår rektor Nina är det ett tydligt vårtecken när eleverna igen efter en lång vinter får sällskap av änderna när de leker på skolgården. Nu har då änderna återvänt till skolgården och solen värmer härligt på dagarna så då kan vi väl officiellt konstatera att våren är här!


På måndag ordnande Ann-Kathrin skattjakt ute på engelskan. Eleverna jagade tillsammans ledtrådar skrivna på engelska som till slut ledde dem fram till en skatt.På skärtorsdagen besökte vi kyrkan där Vargarna uppträdde med sång. Jag hoppas kunna ladda upp en liten film av detta småningom. Efter kyrkan var det dags för äggpickningen i klassen där Thanos utsågs som klassens representant till äggpickningsfinalen där representanterna från skolans alla klasser möts.


 Här tillverkas skyltar till äggpickningsfinalen, alla ville förstås heja fram Thanos till vinst! Allt hejande gav resultat och Thanos tog sig enda fram till den sista duellen där han mötte femmans representant Laura som tyvärr knäckte hans ägg och därmed vann hela äggpickningen. Bra kämpat Thanos!

På skärtorsdagen hade skolan besök av en del "påskiga" figurer, ibland annat denna kyckling.

Skärtorsdagen avslutades med Chickenrace i Hjorthagen i härligt uppfriskande vårväder. 

Glad påsk! Hoppas ni får ett riktigt härligt påsklov!

/LindaInga kommentarer:

Skicka en kommentar