måndag 30 september 2013

Höstsysselsättning!

Hej igen!

Nu har hösten kommit! Den första nattfrosten för skolåret har vi upplevt och morgnarna överlag är rejält kallare än tidigare. Vilken tur vi hade som hann göra vår cykelutflykt innan det värsta höstrusket! Vi har den gångna veckan återigen fått besök av serietecknaren Frida, som hjälpte oss göra en "riktig" serieruta. Det var klurigt, för bilden skulle den här gången vara svartvit och nyanser måste skapas genom olika mönster och tekniker. Vargarnas resultat kommer senare under hösten att tryckas vid Grafikens hus och det skall bli spännande att se slutresultatet! (Mer om det senare)

Vi besökte Mariefreds bibliotek i veckan som gick. Där visade Ulla oss inte bara olika barndeckare, utan gav oss dessutom en liten presentation av själv byggande, dvs gamla Rådhuset vid torget - ett litet minimuseum med spännande tavlor och borgmästarens eget arbetsrum. Alla vargarna lånade naturligtvis också böcker och nu kommer en bestående läxa att vara att läsa "en kvart om dagen". Vi siktar på att besöka biblioteket igen om ca en månad.

Att mysa med en bra bok när höstvädret blir ruggigt är en bra idé. Men när vädret visar sin bättre sida kan idrotten kännas extra skön i utomhus i hösttider. Det har blivit många besök till IP:n och på Apotekarängen har det stötts kula och kastats spjut. Idag spelade Vargarna brännboll under stort engagemang. Hoppas det fina höstvädret fortsätter så här, för visst kan höstdagar vara extra fina på eget sätt!

Vi ses snart igen!
/Uffe

Idrott på IP


På löparbanan


Höstspel på klubben


Ubongo är spelet som gäller


Brännboll på Apotekarängen


Kvicka fötter!


Glada vargar


Ett bollproffs


Sportiga elever!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar